Het profiel


Profiel

Lankhorst Taselaar is een internationaal opererende groothandel in watersportartikelen met filialen in Heerenveen en Rheine (Dtsl). Lankhorst Taselaar BV levert meer dan 14.000 verschillende producten aan watersportwinkels en watersport gerelateerde organisaties in heel Europa. Alle goederen worden op voorraad gehouden in, en verstuurd vanuit, het centrale magazijn in Heerenveen. Een van de belangrijkste pijlers van onze dienstverlening is een sterke voorraadpositie. U kunt er van op aan dat de producten die voor 16.00 uur besteld zijn, nog dezelfde dag verstuurd worden. In Nederland, België en  een  groot deel van Duitsland betekent dat levering de volgende dag! Daarnaast vindt u bij ons het meest uitgebreide blisterprogramma van Talamex. Door de iconen is de productinformatie eenduidig en internationaal. De uniforme uitstraling creëert herkenbaarheid en overzicht in uw winkel. Met ruim 50  gemotiveerde en gekwalificeerde medewerkers werken wij hard om onze dienstverlening verder te optimaliseren. Uitstekende beschikbaarheid van producten, gedegen advies en zo goed als foutloze orderafhandeling zijn elke dag weer onze aandachtspunten.


Brunswick corporation

Eind 2017 zijn Lankhorst Taselaar, Lankhorst Hohorst en Besto onderdeel geworden van Brunswick. Brunswick is de moeder organisatie van o.a Mercury Marine EMEA waar Lankhorst direct onder valt. Op functionele gebieden als ICT, financiën, logistiek, Tax en personeelszaken is dit reeds een stap vooruit gebleken. Daarnaast hebben we via Brunswick toegang tot een aantal gerenommeerde merken die ons portfolio verbreden, zoals Attwood, Garelick, Marinco, Mastervolt en Quicksilver.


Assortiment

Ons assortiment bestaat uit vele gerenommeerde A-merken en ons eigen merk, Talamex® Marine Products. Zowel voor de motorboot- en sloepenvaarder, alsmede de zeiler en bezitter van opblaasboten bieden wij een uitgebreide keuze. Ons assortiment is geoptimaliseerd voor alle watersport gerelateerde 

bedrijven; van werven tot winkels, van verhuurbedrijven tot zeilmakers en tuigers en van service- en onderhoudsbedrijven tot zeilscholen. Wij leveren o.a. Abus, Albin Pumps, Aqua Signal, Arimar, Attwood, BEP, Besto, Bison, Boss Audio, Clam Cleat, Coelan, Duracell, Dometic, Eno, Facnor, Fortress, Freeman, Gardena, Garelick, Glomex, Hye, (in DE International), Lewmar, Marinco, Mastervolt, Motorguide, Pfeiffer, PSP, Quicksilver, Ronstan, Scopegra, Sika, Stazo, Ultraflex, Wema, Whale, etc.


Talamex® Marine Products

Talamex® Marine Products is het merk van Lankhorst Taselaar/Hohorst. Het Talamex® Marine Products portfolio omvat een uitgebreid assortiment watersportartikelen en staat voor een uitstekende kwaliteit tegen een gunstige prijs. In deze catalogus is het complete assortiment Talamex® Marine Products terug te vinden. Het programma bestaat o.a. uit: opblaasboten, touwwerk, toiletten, fenders, schoonmaakartikelen, vlaggen, dekbeslag, accu’s, elektromotoren en een uitgebreid assortiment RVS hardware. Talamex artikelen worden in uniforme verpakkingen met duidelijke productinformatie geleverd  waardoor zowel voor de winkelier als consument direct duidelijk welk product ze nodig hebben. Het aantal artikelen in de Talamex familie breidt zich voortdurend uit. In onze catalogus zijn alle Talamex® Marine Products eenvoudig te herkennen aan het Talamex-logo. 


Lankhorst Taselaar blijft vernieuwen en de dienstverlening nog beter afstemmen op de wensen van onze klanten. Dit doen we door ons logistieke proces efficiënter in te richten en gebruik te maken van nieuwe technische ontwikkelingen Via onder andere 6 Kardex systemen (verticaal lift systeem) hebben wij  onze nauwkeurigheid én snelheid van leveren verbeterd. Ook onze showroom blijven we aanpassen aan de laatste trends. Hiermee proberen we u te enthousiasmeren en inspireren. Nieuwe producten & trends ziet u hier direct terug. U bent welkom om ons bedrijf en uitgebreide showroom te  komen bekijken. 

TALAMEX MARINE PRODUCTS | KOMEET 13 | 8448 CG, HEERENVEEN (IND. TERREIN IBF)